KÜTAHYA / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Mrt

Anasınıfı öğrencileri İe Tematik Kart Hazırlama Etkinliği Yapıldı. Bu etkinlikte öğrencilerimiz hazırladığı kartlarla oldukça eğlnceli zaman geçirdiler.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Afiş Yarışmasında okulumuzu temsil eden ve 3. olan Elif Ece ARSLANYOLU'na ödülü Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan BAŞYİĞİT tarafından verildi. Biz de öğrencimizi tebrik ediyor bundan sonraki yaşamında da başarıların devamını diliyoruz.

Şbt

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında " Dede Korkut Hikayeleri" İlgili sınıflarımızda etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda sınıflarımızda " Dede Korkut" un kim olduğu anlatıldı, hikayeleri okundu benzer hikaye yazma ve boyama çalışmaları yapıldı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi çalışmaları okulumuzda başlatıldı. Konuyla ilgili olarak yapılan toplantılarla öğretmen, öğrenci ve velilerimiz bilgilendirilmiş olup; Projeye yoğun ve etkin bir katılım beklenmektedir. Okulumuzda buproje ile ilgili yapılan çalışmalar ile ilgili görseller zaman zaman bu duyuru altında paylaşılmaya devam edecektir.