KÜTAHYA / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Yüksel Ahmet UÇAR - Okul Müdürü

1970 yılında Kütahya´da doğdu ilk-orta ve lise eğitimini burda tamamladı.1990 yılında Çanakkale Eğitim Yüksek Okulundandan mezun oldu. Gaziantep ve Sivas illerinde ve Domaniç İlçesi Sarıot Köyünde öğretmenlik görevlerinde bulundu. Kütahya Merkez Köprüören Köyünde sırasıyla Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürülüğü görevlerinde bulundu bu sırada Anadalu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından  açılan "Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama" programını bitirerek Lisans Eğitimini tamamladı.2010 yılında İnköy İkokuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2014 yılında aynı okulda Okul Müdürü olarak görevlendirildi. Bu sırada Dumlupınar Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı 2023 yılında İnköy ilkokulunda 8 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle Atatürk İlkokulunda Okul Müdürü olarak görevlendirildi.Evli ve 2 çocuk babasıdır.